Verwarm je bedrijfsgebouw met vier keer minder energie

Dankzij een warmtepomp verwarm je een bedrijfsgebouw vier keer zuiniger dan met een klassieke verwarmingsinstallatie. Heb je zonnepanelen? Dan kan je de warmtepomp doen draaien op 100% groene stroom! Jij geniet van een lagere energiefactuur, premies en voordelen, je team van meer comfort.

De voordelen van een warmtepomp​

Koelen en verwarmen met energie uit de natuur​

Man Calculating Invoice With Energy Efficient Chart And House

1. Je bespaart fors op energie

De dure energieprijzen zetten je marges onder druk. Met een warmtepomp verwarm je voortaan vier keer energiezuiniger dan op gas of stookolie. Daardoor bespaar je op je energiefactuur én help je het milieu vooruit.

Asset 1logo

2. Je ontvangt mooie premies

Elke zelfstandige of KMO kan financieel voordeel doen door een warmtepomp te plaatsen. Naast de aantrekkelijke premies, geniet je ook van een tijdelijk verhoogde investeringsaftrek voor een warmtepomp én een lager btw-tarief.

company-comfort

3. Je geniet van meer comfort

Dankzij een warmtepomp geniet je op elk moment van een gelijkmatig verdeelde warmte en een constante temperatuur. Een zegen voor het comfort van je medewerkers. En tegelijk een boost voor hun productiviteit.

The woman is a waitress in an apron, the owner of the cafe stands at the door with a sign Open waiting for customers. Small business concept, cafes and restaurants

Voor KMO’s en zelfstandigen

Een warmtepomp is voor KMO’s de meest voordelige oplossing om een bedrijfsgebouw te verwarmen of te koelen. Van kantoor tot winkel, magazijn of toonzaal: je houdt er elke ruimte efficiënt mee op een constante temperatuur.

Voor productiebedrijven

Goederen produceren kost bakken energie. Met een warmtepomp wek je je eigen groene stroom op en word je minder afhankelijk van dure netstroom. Het geld dat je bespaart, kan je investeren in de groei van je onderneming.

company-production
Engineer recommend house construction to supervisor supervisors at construction site. House builder concept.

Voor bouwbedrijven

Voor nieuwbouwwoningen is een warmtepomp verplicht. Als bouwondernemer is het daardoor een cruciaal onderdeel van jouw product. Wij werken graag met je samen om een zo energie-efficiënt mogelijke woning te realiseren.

Waarom een Daikin-warmtepomp?

Robuuste topkwaliteit, lange levensduur

Innovatieve oplossingen

Daikin is mee met de nieuwste technologieën. Het merk produceert zowel lucht-lucht-warmtepompen als lucht-water-warmtepompen. De toestellen zijn heel snel en efficiënt te plaatsen, waardoor je bespaart op installatiekosten.

Hoog rendement, lange levensduur

Daikin-warmtepompen hebben een zeer hoog rendement in vergelijking met andere toestellen op de markt en komen met een productgarantie van 2 jaar, die je kan uitbreiden naar 8 jaar. Het toestel gaat gemiddeld 20 jaar mee.

Voor bedrijven én particulieren

Op zoek naar een warmtepomp voor je eigen onderneming? Of om te integreren in een project voor een klant? Maak je keuze uit een brede waaier aan modellen, toestellen en mogelijkheden voor elke energiebehoefte.

Waarom Proenergy?

Groene oplossingen

Met slimme en milieuvriendelijke oplossingen helpen we je om minder energie te verbruiken en duurzamer te ondernemen. Van zonnepanelen tot laadpaal of batterij: wij maken jouw energiecirkel rond.

Be smart, buy certified

ProEnergy is een erkend installateur van zonnepanelen, laadpalen, batterijsystemen en warmtepompen. Dankzij onze productkennis en ervaring, geniet jij van het best mogelijke energierendement.

Sterke dienst-na-verkoop

Elk van onze producten komt met spijkerharde garanties. Indien je dat wenst, volgen we jouw installatie jaarlijks op. Wij nemen telkens een vast moment contact op. Zo kan jij iets anders denken.

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

Jij stuurt een bericht

Wij nemen snel contact met je op voor een afspraak.

Wij komen bij je langs

Wat is voor jou de beste oplossing? Dat bekijken we samen.

Een offerte op maat

Ontvang daarna zo snel mogelijk een persoonlijke offerte.

Een tiptop installatie

Slimme oplossingen, perfect geplaatst met kennis van zaken.

Zorgeloos besparen

Jouw bedrijf bespaart én geniet van energieonafhankelijkheid.

Veelgestelde vragen

Maar vooral veel antwoorden

Een gemiddelde warmtepomp verbruikt 1 kWh per 4 kWh energie die ze voorziet voor je gezin. Wanneer je die energie opwekt met zonnepanelen, is het zelfs mogelijk om je woning volledig energieneutraal te verwarmen.

Een lucht-lucht of lucht-water systeem is zeer snel geplaatst. Drastische ingrepen hoef je niet te verwachten. De installatiekosten zijn daardoor ook beperkt. Ons advies? Kies wel voor een ervaren installateur.

Een warmtepomp heeft amper onderhoud nodig en gaat tot 20 jaar mee. Een snelle jaarlijkse rendementscontrole volstaat. Hiervoor kan je bij ProEnergy een onderhoudscontract afsluiten.

Hoe lager de afgiftetemperatuur, hoe beter het rendement. Je warmtepomp aansluiten op vloerverwarming is dus het meest efficiënt. Toch is het meestal ook perfect mogelijk om je radiatoren aan te sluiten. Vraag vrijblijvend advies.

Er vindt geen verbranding plaats. Er is dus ook geen CO2-uitstoot. Dat maakt van een lucht-water-warmtepomp een uiterst ecologische oplossing om je woning te verwarmen en/of te voorzien van sanitair warm water.

Daikin warmtepompen hebben een levensduur tot 20 jaar. Op die tijd kan je dus heel wat energie en geld besparen. Het toestel heb je op 5 à 6 jaar terugverdiend. Hieronder lees je enkele ervaringen van onze klanten.

Dit zeggen onze klanten

Aangenaam kennismaking met het bedrijf. Alles tot in de puntjes vlot verlopen. Een aanrader.
Pascal De Bree
Pascal De Bree
19:06 25 Nov 22
Na wat kleine opstart problemen moet ik zeggen dat ik best tevreden ben over Proenergy, Van offerte tot plaatsing verliep alles vlot, installatie was geplaatst op 1 dag . Na 3 weken had ik een storing , maar ze hebben alles gedaan om het euvel zo snel en goed mogelijk op te lossen. Alles werkt prima nu. Ik ben een tevreden klant.
Jonathan Van Landeghem
Jonathan Van Landeghem
08:32 18 Oct 22
Zeer correcte en klantvriendelijke communicatie vanaf het eerste contact, afspraken stipt nagekomen, perfecte installatie en afwerking, extra uitleg bij de aangifte en de premieaanvraag, enz.Samengevat : topteam !
Mike VDH
Mike VDH
13:51 13 Oct 22
Vlotte communicatie, correcte afspraken en plaatsing. Zeer tevreden over de performante zonnepanelen!
Cedric Saelens
Cedric Saelens
11:39 12 Oct 22
Correcte en duidelijk info en afspraken met vertegenwoordiger Arsène. Prima werk door Zaid en Imre. Plaatsing bij 34 °C. Prima vakmanschap betreffende elektrische installatie. Duidelijk app van Solaredge. Gewoon Top.
Walter Meyvis
Walter Meyvis
18:29 30 Aug 22
Echte aanrader! Top service en top team! Bedankt !!!
Simon de Froidmont
Simon de Froidmont
10:04 29 Jun 22
Snel, efficiënt en proper . Topteam!
filip de neve
filip de neve
08:17 11 Jun 22
Zeer vlotte communicatie, van offerte tot uitvoering. Proffesionele plaatsing, zeer beleefde en nette techniekers. Niks is teveel gevraagd. Kortom: Een aanrader!
Bert Van Huffel
Bert Van Huffel
19:34 12 Apr 22
Airco geplaatst en boiler met warmtepomp geplaatst proper werk gedaan en de prijs zoals overeen gekomen een aanrader
mario byl
mario byl
11:56 29 Mar 22
De voorbije week een professionele uitvoering gekregen installatie warmtepomp ter vervanging van oude gasketel en waterboiler. Toch stressy en koude week gehad en na 2,5 dagen kunnen opstarten. Pas op de 4de dag (middag) is onze vloerverwarming (pomp) beginnen draaien, door tussenkomst van de installateur. Dag 6 = super tevreden!Eén aandachtpuntje, is toch opletten met uitgieten water met roestresten van oude ketel/waterboiler op oprit (klinkers). Dankzij het natte weer en hogedrukreiniger opgelost.Merci!
Marc Leutenez
Marc Leutenez
10:17 06 Feb 22
** Uitbereiding installatie met LG RESU Prime 10H batterij **Na enige tijd onze PV installatie gebruikt te hebben besloten we om een batterij te laten plaatsen.Ook hiervoor hebben we terug beroep gedaan op Proenergy. Er werd ons een LG RESU Prime batterij voorgesteld aangezien onze omvormer een SE Storedge (enkelfasig) is. Volgens reviews op internet prima batterij met 10 jaar garantie.Er waren wat problemen bij de installatie maar deze werden correct opgelost!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Offerte aangevraagd op basis van de reviews op Google voor een zonne -en warmtepompinstallatie.Al van bij het eerste contact waren we onder de indruk.Geen opdringerige verkopers die niks van technische kennis hebben maar mensen die kennis hebben van zaken en denken in functie van de klant. Ook nadien werd er steeds snel en correct geantwoord op al onze vragen.De installatie gebeurde op de afgesproken datum en met evenveel vakmanschap zoals we hoopten. Er werd ook meegedacht met ons over hoe alles het beste geplaatst zou worden met zo min mogelijk kabelgoten.Het resultaat mag er zijn!We zijn tevreden van begin tot einde en kunnen Proenergy aanraden.
Kevin D
Kevin D
12:20 18 Jan 22
Deze onderneming heeft 21 zonnepanelen en een thuisbatterij van 10Kw geïnstalleerd. Pro Energy hanteert een zeer duidelijke en vlotte communicatie tijdens alle fases van de werken. (offerte, planning, installatie, facturatie, nazorg, premie aanvraag...) De installateurs zijn professioneel en zijn zeer respectvol naar omgeving en eigendom toe. Deze onderneming heeft zijn proces goed onder controle en kan men vertrouwen. We zijn zeer tevreden over onze zonne energie installatie, geplaatst door Pro Energy.
Jeroen Vastesaeger
Jeroen Vastesaeger
22:18 08 Dec 21
Professionele techniekers. Alleen kabels aan dakgoot zijn amateuristisch geplaatst
Marcel Selleslaghs
Marcel Selleslaghs
10:24 04 Dec 21
Er werden vier pylontech batterijen van 2,5 kwh bij ons geplaatst op 28/10/2021. Alles tip top afgewerkt. De batterijen doen momenteel goed hun werk. 10 jaar garantie op de batterijen en 5 jaar op omvormer Solis. (voor meerprijs heb ik een verlengde verzekering genomen van 10 jaar). Plaatsers waren een jong team die heel goed hun best hebben gedaan, alles werd netjes opgeruimd.). Goede uitleg gekregen. Wat aangedrongen om toch op tijd in het bezit te geraken van de nodige documenten om Fluvius te verwittigen en de premie nog aan te vragen van 2550 euro. Alles is op tijd in orde gekomen. Nu genieten van mijn batterijen en geloof mij u bespaart ! Doe zo voort Proenergy.
Hendrik Decort
Hendrik Decort
14:33 22 Nov 21
Uitstekende begeleiding van A tot Z!
Prima installatie gehad in ons hotel. Ook prima service bekomen en zelfs telefonisch advies bekomen om toestel terug aan de praat te krijgen nadat klanten het ontregeld hadden. Zeker een aanrader als installateur
Didier Pots
Didier Pots
12:44 24 Aug 21
Dimitri Raskin
Dimitri Raskin
20:20 17 Jun 21
Heel veel vakmanschap en top kwaliteit zowel in verkoop als in uitvoering. Heel sterk aan te raden.
Johan Collier
Johan Collier
19:20 11 Feb 21
Deze firma laten komen op aanraden van een collega. Gaven een zeer professionele indruk en ook qua kwaliteit geven ze ook meer dan andere bedrijven. 30 jaar "garantie" op zonnepanelen is zeer interessant. Qua plaatsing is alles goed verlopen en de keuring was ook in orde. Het bedrijf zal er ook voor zorgen dat alles op en top werkt. Ze kunnen dit zelf zien vanuit hun werkplaats, dus onnodig verplaatsen hoeft niet dan.
Bart V9300 (B1988)
Bart V9300 (B1988)
15:04 11 Feb 21
Onlangs zonnepanelen laten plaatsen door deze firma. Het hele traject van offerte tot uitvoering was prima en professioneel. Aanrader!
Bart Van der Elst
Bart Van der Elst
20:06 13 Jan 21
Gecontacteerd voor levering & plaatsing van zonnepanelen. Correcte en transparante uitleg gehad, zonder pushen en meteen een offerte. Leveringsdatum ingepland en op tijd geplaatst. Steeds bereikbaar. Na een kleine opmerking werd er meteen professioneel gehandeld en tot een oplossing gekomen!
Corneel Verplancke
Corneel Verplancke
11:09 15 Dec 20
Van eerste ontmoeting met vertegenwoordiger, tot volledige installatie en keuring, alles is vlekkeloos verlopen voor onze PV-systeem.Zeer goede en kristalheldere communicatie.Vlot bereikbaar, vriendelijke installateurs.Aanrader!
Willem Vermeire
Willem Vermeire
08:44 12 Dec 20
Dragonetti Isabelle
Dragonetti Isabelle
12:22 08 Dec 20
Wij lieten zonnepanelen plaatsen en zijn uitermate tevreden van de service, kennis, eerlijkheid en klantvriendelijkheid. Zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding en zeer snelle en transparante communicatie. De vaklui die de installatie deed was tevens ongelooflijk vriendelijk en heeft de installatie met grootste zorg uitgevoerd.
Elisabeth Deschrijver
Elisabeth Deschrijver
20:16 01 Dec 20
Dries & Delphine
Dries & Delphine
18:44 05 Oct 20
Professionele aanpak, goeie service en degelijk materiaal. Top-service
pgeert
pgeert
09:31 31 Aug 20
Correcte organisatie. Aanrader!
Wim De Bruycker
Wim De Bruycker
12:34 13 Aug 20
Francis de Smet
Francis de Smet
10:40 12 Aug 20
Correct, betrouwbaar, hoge kwaliteit. Topservice, kortom aanrader!
Evelien Goethals
Evelien Goethals
19:03 03 Jul 20
Zonet zonnepanelen laten installeren: alvast erg professioneel en vriendelijk, zeer proper werk geleverd, Duitse sterke glas-glaspanelen en een omvormer die op diverse fora erg hoge scores halen en bovendien een ongeziene product- en vermogensgarantie hebben!!! Na vergelijking blijkt de prijs ook nog eens concurrentieel te zijn! En nu moet de zon zijn werk doen :)
Denis Helskens
Denis Helskens
14:07 28 Jun 20
Vriendelijke en professionele installateurs. Tevreden van de geleverde werken.
Jeroen Q
Jeroen Q
07:21 04 Jun 20
Het werk werd vakkundig, op tijd en netjes uitgevoerd.
Lukas
Lukas
18:16 27 May 20
proenenergy is zeker een aanrader.perfecte afspraken,propere plaatsing.de lucht/lucht warmtepomp werkt zoals beloofd.toppy.
Eddy Bovijn
Eddy Bovijn
06:35 13 May 20
Al verschillende realisaties gedaan met jullie... en iedere keer super tevreden... op naar de volgende installatie :)
Dirk BOUDREZ
Dirk BOUDREZ
15:55 13 Apr 20
Great team. Good advice and fast installation. Workers are motivated and polite.
Inge Frye
Inge Frye
08:12 31 Oct 19
Monique Hoste
Monique Hoste
16:53 20 Oct 19
Zeer tevreden over de verkoop, de levering en de plaatsing.Minpuntje, niet altijd coherente informatie tussen de verkoop en de techniek met betrekking tot:- mogelijkheid voor het aansluiten van meerdere Daikin warmtepompen(binnenuntis) aan één buitenunit.- de capaciteit van de geplaatste warmtepomp, volgens de verkoopvoldoende om de volledige plaats te verwarmen. Volgens de techniekis de capaciteit van de warmtepomp ontoereikend.- Het voorziene aantal zonnepanelen bij verkoop was 24 stuks. Bij deplaatsing was er aanvankelijk twijfel of er 24 zonnepanelen zoudenkunnen geplaatst worden.
Linda Trenson
Linda Trenson
18:35 19 Sep 19
Onze accumulatievuren waren toe aan vervanging , toen heb ik proenergy gecontacteerd. Na het contact is hij heel rap gekomen voor prijsofferte .We zijn akkoord gegaan en lucht/lucht pompen en zonnepanelen werden geplaatst door vriendelijke professionele werkmensen . De vuren zijn dan ook fantastisch vergeleken met onze accumulatievuren . Wij hebben een grote living en met de lucht/lucht pomp is onze living heel rap warm .Dus proenergy is zeker een aanrader , groetjes Melissa en Werner
Werner Janssens
Werner Janssens
11:38 16 Jun 19
Snelle respons op probleem - effectieve verhelping van het probleem!
Geert Cauwels
Geert Cauwels
09:57 26 Oct 18
js_loader

Stuur ons een bericht

Zeg vaarwel tegen hoge energieprijzen

Kan je niet wachten om te beginnen besparen op je energiefactuur? Stuur ons een bericht. Wij komen met plezier bij je langs voor een offerte op maat.

    Ik wil graag een offerte of meer info over een:

    © 2022 Pro Energy Solutions bvba

    Eekhoutstraat 11, 8755 Ruiselede

    BTW BE0 826 764 850

    Proenergy